čtvrtek 26. ledna 2017

Gillerová Katarína

se narodila v Kremnici a vyrostla v Žiaru nad Hronom, kde vystudovala střední ekonomickou školu. Už tehdy publikovala v časopisech povídky a básničky, přispívala i do rozhlasu. Po maturitě odešla do Bratislavy, kde vystudovala při zaměstnání Ekonomickou univerzitu a kde v současné době žije. Je vdaná, má jednoho syna a pracuje jako ekonomka. Nějaký čas učila i na střední škole a v současné době vede účetnictví soukromým podnikatelům. V roce 2001 vydala knížku pro děti Moja kamarátka knižka, v roce 2002 humoristickou knihu Úžasssná dovolená a v roce 2004 pak vyšel velmi úspěšný román Láska si nevybírá (Láska si nevyberá). V tomto roce vydala další knihu s názvem Dotkni sa ma, láska.
Autorka, která je označována za slovenskou Danielle Steelovou, o své literární tvorbě říká: „Píšu, když mám všechno hotové, po večerech a víkendech. Je to takový můj odpočinek od účetních čísel a neustálých změn daňových zákonů.“

(text je z internetu)

Konečně se rozhodni
Natália je rozvedená matka dospívající dcery, zaměstnaná v půjčovně svatebních šatů. Se svými zákaznicemi prožívá jejich radost i nejistotu a dokáže jim poradit, ale sama si neví rady. V osobním životě až dosud příliš štěstí nezažila, manželství s Lacem, který ji stále jen ponižoval, pro ni bylo utrpením a ani vztah se ženatým mužem neskončil tak, jak si představovala. Teď se zdá, že konečně našla toho pravého. Jenže když už si myslí, že je pevně rozhodnutá, najde v poště e-mail, který všechno změní. A Natálie znovu stojí před dilematem, kterého z mužů, jimž patřilo její srdce, má zvolit. 
(text je z internetu)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za návštěvu a za vložený komentář. Zuzana