čtvrtek 1. května 2014

Velká čtecí výzva na rok 2014 - shrnutí za duben

Okolnosti mi opět umožnily pokračovat v čtecím maratonu a počet knížek přečtený za měsíc duben se dostal na číslici patnáct:-). Když jsem sečetla všechny knížky přečtené od počátku roku, včetně té dočtené dnes, jsem na čísle padesát čtyři. Všechny jsou zapsané v seznamu a v příspěvku podle autora v "knihovničce".


 
Do abecedy mi ještě schází písmena: A, Č, F, I, J, N, R, Ř, Y, Ž - některé knížky už mám půjčené doma a nějaké i zamluvené v knihovně.  Od určitých písmem jsem už přečetla víc titulů, měla jsem je zamluvené už v loňském roce. Myslím si, že Velkou čtecí výzvu 2014 stihnu do konce června 2014 - i když bude možná problém s knížkou v angličtině. Ale čtení v anglickém jazyku "trénuji" každý den při procházení některých blogů, které sleduji:-)

Hezké dny. Zuzana

4 komentáře:

  1. Téééda, to je knih!!! Dřív jsem četla cca 5-6 knih měsíčně a říkala jsem si, že to je hodně. Jéééé a já jsem vlastně břídil. Co čteš teď? Já Nick Vujicic - Život bez hranic...

    OdpovědětVymazat
  2. Milá Zuzko, v první řadě chci poděkovat za návštěvu mého blogu a přiřazení do přátel..hned jsem se podívala na Tvůj blog a obdivuji...a tak trochu závidím..tolik přečtených knih...já se dostanu ke čtení většinou jen o prázdninách a to si pak ale opravdu užívám.. V týdnu tak čtu metodiky učebnic:o)), ale mě to baví:o)..přeji krásné dny a určitě se těším na nějaké recenze knížek. Ráda se nechám inspirovat, kterou knížku si na dovolenou pořídit..Inka

    OdpovědětVymazat
  3. Tedy Zuzanko, málem to se mnou seklo. Ty jsi rychlo čtenář. Nemůžeš dělat nic jiného jak číst. Já teď knihy vidím pouze z rychlíku. Večer dojdu ze zahrádky a padnu. Sleduji pozorně tvoje recenze ke knihám. Pár jich mám poznačených na někdy. Krásný květen Rija.

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to i já jsem proti tobě, tentokrát žabař, mám jich jen 30....Já se polepším:-))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu a za vložený komentář. Zuzana