středa 14. května 2014

FLYNNOVÁ Gillian

Zmizelá
Amy záhadně zmizí v den výročí svatby a policie postupně získává důkazy, že je její manžel zavraždil. Ten vinu popírá a detektivové ho nemohou bez nalezeného těla obvinit. Jaká je skutečnosti a objeví se Amy nebo její pozůstatky?

Nejdříve jsem měla problém se do psychologického krimithrilleru začíst, ale po několika kapitolách jsem knížce plné nečekaných zvratů přišla na chuť.

Ostré předměty
V malém městečku se v rozmezí roku najdou dvě zavražděná děvčátka. Do rodného města se pro informace k novinovému článku vrací mladá reportérka Camille. Co vše předcházelo jejímu odchodu? Bude její návrat šťastný nebo se projeví stíny z minulosti? Kdo vraždí malé dívky? Příběh má nečekané rozuzlení a líbil se mi.

Temné kouty
Libby přežila vražedný masakr svojí rodiny a její "svědectví" pomohlo doživotnímu odsouzení jejího patnáctiletého bratra. Byl vrahem opravdu on?

Na začátku knížky jsem se musela do čtení nutit, později jsem se nedokázala odtrhnout a chtěla vědět, jak celý příběh skončí.

1 komentář:

  1. Kolegyňka z práce od téhle autorky přečetla už 2 knížky a nemůže si jí vynachválit! Prý je to napínavé až do konce a do poslední chvíle neví na čem je :-) Taky se na tuhle autorku chystám :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu a za vložený komentář. Zuzana