středa 23. března 2016

YARN ALONG 2016 - 12. týden

.... po chvilkách přidávám očka a řady na svetru, už jsem začala plést přízí ze šestého klubíčka:-) a možná budou i rukávy:-)


....další z knížek z hromady na nočním stolku, zatím jsem na začátku....

V pondělí jsem byla na kurzu paličkování, učím se růžovou půdici:-)


Dodržela jsem předsevzetí - žádná knížka, žádný nákup v galanterii:-) ....ale přiznávám, že mám v hledáčku dva zajímavé šátky a netuším, co vhodného se mi podaří najít v syslírně....

5 komentářů:

  1. Na ten svetřík jsem moc zvědavá. Já pletu Renatě na svetru rukávy, vůbec mi to nejde a nějak na malých jehlicích nepřibývá a nebaví...k tomu háčkuji ptáčky, koukám na návody, stáhla včera šátek na KAL s VS...ryji zyhradu, prostě pořád mám co dělat.Mávám do dálky. V noci ještě v posteli čtu, ale už druhou knížku podruhé. Ty nové už jsem dávno přečetla. Musím napsat o nich na blog. M.

    OdpovědětVymazat
  2. Zuzanko, jsi šikulka s tím paličkováním :-) A na svetr se taky těším :-) Já jsem už skoro upletla šátek na dobročinou akci a na KAL u VS tu mám jedno klubko, za kterého měl být Metalouse, tak někdy příště bude ten :-))Ale láká mě nákup ponožkovky na ponožky pro Lexíčka, nějak mě chytly ponožky na kruhové jehlici :-)) Krásné velikonoce :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Paličkování obdivuji, u knížek neustále usínám - asi jarní únava či co - a hromada nových čeká. Ach jo...
    Ála

    OdpovědětVymazat
  4. Zuzko, svetr vypadá hodně dobře a obdivuji to paličkování!
    Přeji krásné Velikonoce, Helena

    OdpovědětVymazat
  5. Kurz paličkování bych neodmítla....přišla jsem popřát krásné Velikonoce. :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu a za vložený komentář. Zuzana