středa 7. září 2016

YARN ALONG 2016 - 36. týden

...tak jsem s pomalu končícím létem opět vzala do ruky háček a klubíčko. Vzorek jsem už jednou zkusila a nějak mi nepadl do oka, tentokrát to bylo lepší.....do příštího týdne bych se měla vrátit k paličkám:-) -snad to také vyjde:-)


Pokračuji ve čtení (v týdnu jsem stihla přečíst čtyři další knížky:-) ) a teď musím "zdolat" pohled do historie:-)

Podařilo se mi v sobotu "ulovit" Bonifáce, usnul na chodbě na křesle, jinak se fotografovat nedá....


...to už maličko změnil polohu a tak jsem ho zavolala....


...co chceš? spím......


...roste přímo před očima - ještě mu nejsou čtyři měsíce a už váží 2100 gramů:-) a teď nám vesele přemísťuje věci z bodu A do bodu B (zpravidla do koupelny)

A dnes jsem za pomoci ostatních členů rodiny zvládla po návratu z práce udělat čalamádu a dokonce z dvojité dávky. Zítra mám v plánu zkusit recept na "majdu" z internetu - potřebné suroviny máme na zahradě a dokonce v biokvalitě:-) a o víkendu bych upekla povidla.....

7 komentářů:

  1. Ahoj, Zuzi! Jsem ráda, že jsem zas zpět a můžu se zase rozeběhnout po všech známých blozích. Kocourek je ûúúžasnej, měli jsme velmi podobného a měl holomek skorem sedm kilo 😁 krásný den a pá! L.

    OdpovědětVymazat
  2. Zuzko to je tedy kus kocourka Už je větší, než můj Chlapeček, ale na Kesynku nemá. Tu jsem nějak zkrmila, nebo co. Taky babunka víc spí a proto tak hezky nabírá. Klubíčko máš pěkně barevné , majdu bych taky chtěla zkusit, ale nemám sklenice. Mávám a zdravím do dálky M.

    OdpovědětVymazat
  3. Zuzanko,to je úžasné co toho přečteš ;) Já taky čtu,ale čtyři knížky do týdne bych nezvládla :) Bonifåc je krásný, to ti věřím že se špatně fotí :) Na povidla se taky chystám ;) Hezké dny!

    OdpovědětVymazat
  4. Fakt hačkujete nebo plete a u toho čtete? Segra to dělala taky, ale fakt nechápu jak v tom nenadělat chyby :) Hezký den Radana

    OdpovědětVymazat
  5. Tři knihy za jeden den? :-) taky to umím, asi po mamince

    OdpovědětVymazat
  6. Tři knihy za jeden den? :-) taky to umím, asi po mamince

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu a za vložený komentář. Zuzana