neděle 3. května 2015

Moje čtení v roce 2015 - shrnutí za březen a duben

....čas mi utíká čím dál rychleji a dnes jsem zjistila, že chybí shrnutí za březen. Tak tedy rychle doženu rest....

Každý večer před spaním přečtu několik stránek, proto mi trvá víc dnů, než dočtu celou knížku. (Původně jsem chtěla napsat pár stránek, ale s oblibou používám "pár jsou dva", tak jsem číslovku neurčitou změnila na několik:-) )
V březnu jsem přečetla celkem čtyři knížky. Číslo to není vysoké, ale zvládnout týdně jednu publikaci při hlavním zájmu věnovaném hledání předků, je docela slušný výkon. Názvy knížek jsou průběžně doplňovány do prvního příspěvku mojí rubriky Velké čtení v roce 2015 a do Knihovničky, která je členěna podle autorů. V této rubrice jsou příspěvky podle data zveřejnění, docela by se mi líbilo, kdyby byla možnost seřadit je podle abecedy.

V dubnu jsem přečetla pouze dvě knížky, obě s týkaly historie. Jedna byla o písařích zapisujících výslech při útrpném právu, druhou je Vondruškova Husitská epopej I. Koncem května má být vysílán v televizi nový film o Janu Husovi, tak se na něj těším.

V uvedeném měsíci jsem byla třikrát v divadle,  mám  v plánu samostatné příspěvky.

Hezké květnové dny. Zuzana

2 komentáře:

  1. Zuzko, ty se máš třikrát v divadle...já už nebyla ani nepamatuju :-))

    OdpovědětVymazat
  2. Jsi pilná čtenářka, já mám čas jen v čekárně, takže to se k doktorovi i těším, že si dvě hodiny počtu.-))) Takže to je každý měsíc dvě hoďky, někdy i víckrát:))) V posteli bych teda padla po první stránce:-))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu a za vložený komentář. Zuzana