neděle 10. listopadu 2013

Ukládání háčkovaných, pletených a vyšívaných deček či prostírek

je přehledné a jednoduché v krabicích od vánočních kolekcí. Už je používám hodně let a osvědčilo se mi to. Dečky a prostírky mám rozděleny podle barev, na krabici jsem si nalepila bílý štítek a napsala, co krabice obsahuje. Skladuji tak i ubrusy, ty je třeba před použitím případně přežehlit. Krabice mám uloženy ve skříňce a v případě potřeby vytáhnu vybranou (i když je až dole). Možná, že je to prostorově náročnější způsob skladování, ale zase v krabici jsou dečky chráněné a mám pohromadě celé soupravy. A proč zrovna krabice od kolekcí? Měla jsem je doma k dispozici a krásně mi pasovaly do skříňky.

Jaký systém používáte vy a vyhovuje vám? Zuzana

8 komentářů:

  1. Ahoj.
    U nás momentálne vedú banánové krabice. :D Ale je pravda, že je v nich všetko, len nie háčkované, pletené a vyšívané dečky. Tie sa u nás ešte nezabývali. Hoci...podľa tých krabíc sa u nás nezabývalo ešte nič. :))) Doma sme však mali obrusy a dečky v šuflíkoch a veruže, nikdy som nevedela, kde mám čo hľadať. Vyznala sa v nich len mamka. Ja som musela presnoriť vždy všetky šuflíky...a nechci vedieť, ako SA TO zakaždým SAMO rozbordelilo. :)
    Príjemné vykročenie do nového týždňa prajeM.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a právě proto mám ty krabičky, abych měla přehled, požadované rychle našla a dečky či prostírky byly "jako ze škatulky" - i když ty složené musím maličko přežehlit
      A krabicový systém je docela šikovný:-) mám v něm látky, vlny....a také sezónní oblečení, dekorace......a mamka si dává věci do mrazáku v krabicích - má pultový a hezky to tak srovná:-)

      Vymazat
  2. Police ve skříni, ale pravda s vytahováním jsou vždycky potíže. Ty krabky možná nejsou od věci :-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem s tím systémem velmi spokojená a už se mi za ty roky osvědčil:-)

      Vymazat
  3. To je opravdu šikovné :-)) Já mám dečky v šuplíku a hledám a hledám :-))

    OdpovědětVymazat
  4. Já hledám pouze v případě, že něco dám jinam než obvykle:-) a v nejhorším případě vytáhnu a otevřu víc krabiček:-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu a za vložený komentář. Zuzana