sobota 27. dubna 2013

Zmrzlinář

Zmrzlinář - návrat do starých časů? Místo ručně tlačeného vozíku malá dodávka s výbornou točenou zmrzlinou přijede přímo před dům:-) Šikovný nápad na podnikání:-). Bílé autíčko se zmrzlinářem se v našem okolí objevilo vloni počátkem léta a našlo si spoustu stálých zákazníků.
 
 
 
 
Dnes jsem neodolala, prodával hruškovou a ta je po pistáciové snad nejlepší:-)  a myslím si, že jsem si ji zasloužila, umyla jsem všechna okna a bytem voní čerstvě vyprané záclony:-)

K večeru se tu ochladilo a před chvílí byl slyšet hrom, ale zatím neprší.

Hezký zbytek víkendu. Zuzana
 

11 komentářů:

  1. K umytym oknum moc gratuluju a trosku i zavidim, nase jsou stale usmudlana :-) . Zmrzlinar je opravdu skvely napad. A hruskovou bych si taky dala. Hezkou nedeli!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, však jsem se musela hodně hodně přemlouvat, ale když už jsem začala, tak už to šlo. Je to fajn, když někdo vymyslí a realizuje něco i pro malé vesnice:-)) a hrušková je skvělá:-) Hezké poslední dva dubnové dny:-) ahoj Zuzana

      Vymazat
  2. No to mi nedělej, provokovat se zmrzlinou:-))))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Třeba ji máš blíž než my:-)) Hlavně se mi líbí nápad s podnikáním na venkově:-) Ahoj Zuzana

      Vymazat
  3. Okna i záclony jsem myla před týdnem...A zmrzlinku bych si dala taky. Prima nápad.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Marcelko, stále držím palce, určitě zvládáš víc než umytí oken:-) Také se mi nápad pojízdného prodeje zmrzliny líbí:-) ahoj Zuzana

      Vymazat
  4. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  5. Zuzko, dobré zmrzlině taky nikdy neodolám :o) Třeba v Itálii :o)
    Měj hezké odpoledne, pa Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Helenko, já zmrzlinu moc nemusím a i nanuk koupím jenom občas. Vloni jsme si na točenou docela zvykli:-) má ji moc dobrou:-) a letos bude za odměnu a jenom někdy:-))) Ahoj a také přeji hezký zbytek dne. Zuzana

      Vymazat
  6. Zuzko, tak takové autíčko jsem ještě nikdy neviděla. Jak já bych si dala výbornou pistáciovou zmrzlinu, točenou na Václaváku, ale to bylo v hlubokém pravěku :o)
    Ale taková hrušková....

    OdpovědětVymazat
  7. Mňam ! Já zase chodila o polední pauze k turkům ( alespoň takovou jsem dostala informaci že je pan majitel původu), mají snad nejlepší zmrzlinu ve Varech. Miluju jejich banánovou a citronovou. To byla moje obědová kombinace. A ještě jogurtovou a tvarohovou. Nikde jinde kromě zahraničí mi zmrzlina tak nechutná.
    Máculka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu a za vložený komentář. Zuzana