pátek 12. dubna 2013

Které to je město?

Dnes jsme si udělali krátký výlet a zajeli se podívat do města kamenné krásy. Víte, kde jsme si vypili odpolední kávu a co jsme si k ní mohli případně dát?

Příště vezmu i fotoaparát:-) a uděláme si víc času na prohlídku. Na mobilu jsem neměla volné místo na další fotografie:-(


Zkusím nastavit schvalování komentářů a odpověď vložím v neděli večer.


Víkend je téměř za námi a je neděle večer. Schvalování komentářů se mi podařilo nastavit, ale na celém blogu (asi to nejde zadat jenom u jednoho příspěvku - nebo jsem nepřišla jak na to).

V pátek jsme navštívili město kamenné krásy - Hořice v Podkrkonoší a ke kávě jsme se mohli dát regionální produkt Hořické trubičky - jak správně napsala Marcelka. Vůbec jsem si neuvědomila, že stačí využít vyhledávače na internetu jako to udělala Ajka. Chystala jsem se, že vám o Hořicích napíšu víc, ale svítilo sluníčko a raději jsem šla ven, příspěvek napíšu jindy a zkusím udělat i nějaké fotografie.
 
Ahoj a hezký příští týden. Zuzana

4 komentáře:

  1. Hmmm....bez fotek to poznáme těžko.... i když já ani s těma fotkama:-)))

    OdpovědětVymazat
  2. Koukám znova..... to jako vážně nedáš fotky:-)))))
    Jdu googlovat......

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Zuzanko,no přece sis mohla dát Hořické trubičky,které já jako dítě milovala,pěkně jsem dokola oloupala nejdříc suchou oplatku a až potom snědla samotnou nápln.Takže jste byli na výletě v Hořicích a ty trubičky už asi nejsou dávno za korunu!

    OdpovědětVymazat
  4. Tak mě málem kleplo... zadala jsem město kamenné krásy a vykoukly na mě Hořice .... jsem fakt počítala s tím že na mě vyleze - na váš dotaz nic nenalezeno:-)))))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu a za vložený komentář. Zuzana