středa 10. dubna 2013

Červené bačkůrky

Červené bačkůrky nejsou pro vodníka ani pro Karkulku či papeže, ale poslala jsem je jedné dobré dušičce jako poděkování:-). Nedávno jsem probírala klubíčka a bylo mezi nimi jedno skoro celé červené, které zbylo od pleteného kostýmku naší dcery. Na své uplatnění čekalo docela dost let, ale kdo si počká, ten se dočká:-). Materiál to byl příjemný a hned jsem před očima měla bačkůrky. Pustila jsem se do nich, původně jsem je chtěla obháčkovat bílou, ale pak mi to přišlo nějak moc vánoční. V jednom příspěvku jsem už napsala, že mi materiál nevydal na háčkované kytičky, chyběl mi asi jeden metr:-(. Nakonec jsem vzala bílou a udělala kytičky větší a bílé. Dárek je u své nové majitelky a poslala mi krásný mail:-), tak jsem měla radost třikrát, jednou při háčkování a pak při čtení milé zprávy s poděkováním a nakonec z toho, že se mi zase o něco zmenšila "syslírna" (ale není to skoro znát).  
 
 
 

13 komentářů:

  1. Jsou moc pěkné Zuzko,balerinky bačkůrky jsem ještě nezkoušela.Budu muset napravit.Pokukuji po pletených ponožkách,kvůli mému otékání nohou,ale pletla jsem tak dávno,že nevím,zda bych je zvládla.Jehlice už jsem si koupila,tak to jen zkusit.Hezké odpoledne!Marcela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Marcelko, pokud chceš, mohu ti poslat návod. Bačkůrky mám doma také, udělala jsem je víc uzavřené a nosím je místo ponožek:-) Když se podiváš na blog Barvínek, tak tam plete na kulaté jehlici vždycky dvě ponožky najednou. Mám "nahozeno" na rukavice, ale nějak nestíhám. ahoj Zuzana

      Vymazat
    2. To bys byla hodná,kulaté jehlice tu mám taky,ale moc velké u bambulkové vlny v balíčku.Myslím že pět číslo,to je na ponožky asi velké.A na Barvínka blog jdu juknout.Díky M.

      Vymazat
    3. ahoj Marcelko, návod háčkování máš v mailu:-)
      Have a nice evening :-) Zuzana (snad jsem to dobře napsala)

      Vymazat
    4. Sure,its allright writing!You have good night too!

      Vymazat
  2. Jůůů, moc pěkné bačkůrky.
    Zdravím.M

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Maruško, jak jsem psala líbí se i nové majitelce:-) Zuzana

      Vymazat
  3. Hmm, u mě máš za jedna:-))
    Ajka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéééé, dnes jsem jedné kolegyni po telefonu říkala, že má také "za jedna", i ona z toho měla radost:-) Zuzana

      Vymazat
  4. Hezounké jsou, moc se povedly, Zuzko!
    Hezký večer, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Helenko, děkuji a také přeji hezký večer. Zuzana

      Vymazat
  5. Ano to jsou moje krásné papučky!!! Ještě jednou díky moc!!! A asi tě taky Zuzi poprosím zaslání návodu:) co kdyby se mi někdy ošoupaly!!! nebo bych někomu mohla vyrobit taky dáreček:) nevypadá to tak složitě to bych mohla zvládnou i já:))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu a za vložený komentář. Zuzana