středa 6. února 2013

Středa 6. února

Dnešní den nepatřil mezi růžové "korálky" ale když o tom tak přemýšlím, zase tak úplně špatný nebyl. Včera jsem vstávala o hodinu déle a opravit na mobilu hodinu zvonění jsem zapomněla. I když jsem postýlku "opouštěla" o půl hodiny později, než obvykle, všechno jsem stihla a do práce dojela včas. Dokonce jsem stihla pověsit prádlo, které se pralo v noci:-). Pracovní problémy řešíme postupně a snad už jim bude konec. Od ledna jsou velké změny.......ale popereme se s nimi a všechno bude OK. Domů jsem přijela o něco později, než jsem si plánovala, ale pohled z terasy stál za fotografii. Takhle vypadal dnešní západ slunce, snímky jsou z různých směrů a pořízeny během několika minut.
 
 
Světlá plocha ve spodní části je voda z říčky, která se rozlila po loukách v okolí. Už docela opadla, bylo ji o něco víc, ale pamětního tentokrát maxima nedosahovala.
 
 
 
 
I zde je vidět zbylá voda na louce, naštěstí jsme dostatečně daleko a tak nás neohrožuje. Když je plocha vody souvislejší a pak přijde mráz, mají děti krásné přírodní kluziště a bez nebezpečí, že se mohou ledem propadnout.
 
 
Tak už jdu zase přemýšlet, co budu vyrábět. Ruka stále pobolívá, zkoušela jsem háčkovat a moc mi to nejde. Budu muset vymyslet jinou techniku tvorby nebo počkat, zda to nebude za týden lepší.
 
 

2 komentáře:

  1. krásně se ti podařilo západ slunce zachytit:-))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu a za vložený komentář. Zuzana