pondělí 7. ledna 2013

První pracovní pondělí roku 2013

Zdravím všechny návštěvnice/návštěvníky blogu - dnes máme první pracovní pondělí nového roku. Sice jsem už byla v práci minulý týden a o víkendu, ale dnes začíná "celý kompletní týden". Ráno jsem svým novým mobilem vyfotografovala již téměř odkvetlý vánoční kaktus. Vypěstovala jsem si ho z jedné maličké větvičky a už s námi "bydlí" nějaký ten pátek.


Začátkem prosince jsem si na zahradě ustřihla několik větviček z třešně. Na Vánoce mi nevykletly, ale když jsem vázu později přemístila ze stolku k oknu (a tím i víc k topení), tak se mi odměnily a začínají kvést. Opět jsem fotila mobilem, ráno ještě před šestou hodinou.
 
 
 
Při cestě domů jsem vám "zvěčnila" dnešní západní oblohu okolo 16:30 hodin. Zastavila jsem a zkusila, co mobil zvládne. Pak už byl na silnici větší provoz a už jsem zastavovat nechtěla, tak zase někdy příště. Mobil budu mít většinou u sebe, fotoaparát se mi každý den brát nechce.
 
 
 
Kamarádka mi koupila materiál pro "obývákové zahradničení".  Jsem zvědavá, co mi vyroste:-) a docela se těším na svůj "Mičurinský pokus".
 
 
 
 
Přeji všem úspěšný pracovní týden a děkuji za návštěvu - přijďte kdykoliv znovu. Zuzana

4 komentáře:

  1. Jů, z tebe bude Mičurinec.... no vidíš, a na třešeň já zapomněla:-)))
    Ajka

    OdpovědětVymazat
  2. Zuzanko, to je moc hezký příspěvek - můj kaktus letos kvetl celé léto a tak Vánoce nedržel a na ty crocusy jsem zvědavá! Informuj nás, prosím!
    Hezké odpoledne, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Helenko, vítej na mém začátečnickém blogu. Možná, že máš jiný druh kaktusu, jsou i Velikonoční.... Díky za inspiraci - zkusím krokusy každý den vyfotit.....ahoj Zuzaa

      Vymazat

Děkuji za návštěvu a za vložený komentář. Zuzana