sobota 3. listopadu 2012

Stále něco tvořím nebo dělám

Stále něco tvořím nebo vyrábím, jenom nestíhám fotografovat a vkládat příspěvky na blog.
Minulý víkedn jsem ozdobila zbylé věnečky pletené z papíru viz. příspěvek Věnečky, věnečky, věnečky ze září 2012 a rozvezla je po hřbitovech. Bohužel nemám „fotodokumentaci“, nějak jsem si neuvědomila, že bych ji měla udělat. Věnečky dávám na hroby už tři roky a mají docela dlouhou životnost – zpravidla vydrží ve slušném stavu do příštího roku. Jsou i docela těžké a zatím je žádný vítr nedokázal odfouknout. První rok jsem je natřela hnědou barvou a tak hodně připomínaly proutěné, vloni a letos byly v barvě zelené. 
Také jsem na hroby vypíchala dvě misky - mám ráda přírodniny a tak jsou z různých stálezelených keřů z naší zahrádky. 
Průběžně jsem háčkovala drobné dárky pro kolegyně k Vánocům, ty vyfotografované nám, ale všichni chápete, že fotky vložím na blog až po svátcích.
Chtěla jsem napsat články a vložit fotografie některých svých prací z minulých let, protože jsem se však přihlásila do Janou organizované vánoční výměny a zatím nevím, co a pro koho budu vymýšlet a vyrábět, raději od svého úmyslu upustím. Pokud bych dárek posílala některé z návštěvnic „Korálků dnů“, nemuselo by to být překvapení. 
Dnes jsme měli návštěvu a tak na fotografování nezbyl čas - tak snad zítra:-) 

6 komentářů:

  1. jéje, dneska žádné fotečky:-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Psaní mi nevadí - problém mám s focením - stále se snažím s aparátem kamarádit...budu hledat jakoukoliv výmluvu, abych nemusela fotit - ale budu se snažit na tom zapracovat. Ahoj Z.

      Vymazat
  2. Tak u mě je to přesně obráceně, fotim všechno a všude:-)))) Ale krotim se no.... Zrovna včera náš nejstarší říkal, že kdyby u nás hořelo, nebudu hasit, ale fotit plameny:-)))

    Ale k tomu mizícímu fixu - je bezva i na vyšívání. Ještě se prodává aqua fix, ten vydrží na látce tak dlouho dokud tu látku nenamočíš. Taky super.


    pa, Ajka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vidíš, jak je šikovný digitální aparát - žádné vyvolávání filmů - a to napětí, jak vlastně vůbec fotky vyšly.....- to už se nemusíš moc krotit a klidně mačkat spoušť.
      Na mizící fix jsem se ptala v galanterii, ale neměli ho tam, zkusím někdy papírnictví - ale do města moc nechodím - kdybych nešla na poštu, tak se snad ani po tom fixu neptám. Díky za návštěvu a radu k tvoření:-) ahoj Zuzana

      Vymazat
    2. A víš že to napětí mělo něco do sebe? Jako dítě jsem v černé komoře strávila hodně času, napřed tátovi na klíně, pak sama... vlastně jsem toho co by dítě uměla daleko víc než teď:-))))
      Ajka

      Vymazat
    3. Tak to už se nedivím, že máš tak krásné fotografie - to víš, praxe dělá mistra:-) Někdy musím hodit očko na tvůj druhý blog nebo kde vlastně máš své fota. ahoj Zuzana

      Vymazat

Děkuji za návštěvu a za vložený komentář. Zuzana