neděle 18. listopadu 2012

Snažím se....

Tento týden byl docela náročný a asi bude ve stejném duchu pokračovat i ten další..... Všechno se však dá nějak zvládnout (a hlavně musím). Mám spoustu jiných starostí, ale snažím se alespoň chvilku věnovat tvoření. Promyslela jsem novou vánoční dekoraci a už jsem nakoupila potřebný materiál (zbytek využiji ze svých zásob) - jenom jsem se dosud nerozhodla, zda k bílé přidat červenou nebo raději modrou?
Hodně času po pracovní době trávím mimo domov a tak s sebou nosím v kabelce klubíčko a háček. Ze čtverečků plánuji nějakou deku či přehoz k venkovnímu posezení.
Asi před 14 dny jsem uháčkovala další klobouky - tentokrát v šedofialkové barvě - oba daruji. A slibuji si, že letos už s klobouky končím:-). Na druhou stranu mám dobrý pocit, že jsem smysluplně využila "domácí" materiál.

Děkuji za návštěvu a přeji hezký zbytek víkendu a klidný a pohodový příští pracovní týden. Zuzana

5 komentářů:

  1. Milá Zuzanko, dala bych jako základ bílou, jak píšeš a protože mám moc ráda modrou, tak modrou, ale i červená bude v podobě malého akcentu všemu slušet.
    Hezké tvoření i příští týden přeje Jarmila.

    OdpovědětVymazat
  2. to bude pěkný přehoz v hnědofialové.....
    na vánoce bych k bílé přidala červenou, i když jinak mám radši modrou:-))

    Ajka

    OdpovědětVymazat
  3. Díky za milé komentáře - ještě uvidím, zda vůbec plánovanou dekoraci stihnu - podle použité barvy ji pak doma umístím:-). Čtverečky na přehoz jsou háčkované ze zbylého materiálu a asi tam doplním i další barvy podle potřeby - zatím mám 21 hnědých a 16 fialových dílků :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Zuzanko kloboučky jsou úžasné i šálka se mi moc líbí.
    Hezký víkend IVA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za návštvu a komentář - mám radost, když se připojí někdo další:-). S klobouky už letos končím - u prvního z letošních (je to ten šedý) je popsáno, co mi dalo práce sehnat návod. Měla jsem takovou radost, že se mi to po takové době podařilo:-) ještě že ten internet je....ahoj Zuzana

      Vymazat

Děkuji za návštěvu a za vložený komentář. Zuzana