čtvrtek 2. března 2017

YARN ALONG 2017 - 9. týden

...opět s malým zpožděním...

Čtu další knížku do Čtenářské výzvy 2017 - děj se odehrává v budoucnosti - není to můj oblíbený žánr a tak mi přečtené stránky přibývají pomalu....


Vytáhla jsem klubíčko ze syslírny a upletla zkušební vzorek. Dlouho jsem přemýšlela co z buretového hedvábí, mám jenom dvě klubíčka, nakonec jsem vybrala nákrčník podle návodu na blogu VS. Plést budu na slabších jehlicích, tak ještě raději přepočítám oka potřebná na konkrétní obvod.

Na paličkování se snažím naučit vláčku:-)

Opět se zvýšil počet dohledaných osob a událostí v mém stromě života:-), tak jsem vymyslela a nakonec založila další blog, kam budu vkládat podklady pro rodinnou kroniku a své vzpomínky......zní to hrozně, stoletá ještě nejsem a celebrita už vůbec ne:-).
Inspirovala jsem se knížkami Věry Finy Máma a Velká máma. Možná to je i tím, že si občas s kolegy či přáteli vyprávíme, co bylo, kam jsme chodili, co si kupovali.....někdy to odstartuje seriál v televizi, někdy přečtená knížka......možná, že to máte také tak:-)

5 komentářů:

  1. Zuzko, to je moc dobrý nápad, založit si blog na rodinnou kroniku. M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Budu se maximálně snažit, aby moje plány vyšly. Zkusím vložit odkaz na nový blog. Budu ráda, když mi přidáš nějaké své vzpomínky:-)

      Vymazat
  2. Nikdy jsem v ruce neměla buretové hedvábí jako přízi, kdysi jsem měla z německa pravý hedvábný šátek... jestli je příze tak jemná a lehounká, jako byl ten šátek, bude nákrčník krásný určitě.

    OdpovědětVymazat
  3. Když jsem si přízi objednávala, vůbec jsem netušila jak vypadá. Zase tak jemná není, ale na omak je příjemná. Uvidím, jak to bude vypadat, pokud to nebude podle mých představ, klidně budu párat:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Dobrý nápad, založit blog pro rodinu. Kdo nemá blog, neumí si představit, co to obnáší. Myslím, že bude rodina ráda.
    Hezké dny, Kája.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu a za vložený komentář. Zuzana