středa 18. května 2016

YARN ALONG 2016 - 20. týden

....poslední obrázky a psaní druhé desítky příspěvků rubriky YARN ALONG -  o víkendu jsem připletla několik řad na "nekonečném" svetru a mám zpracováno další klubíčko:-)


....čtu jednu z půjčených knížek o historii......

Na paličkování mi lektorka ukázala jak se snižuje počet párů v pláténku - bude se mi to hodit až o prázdninách kurz nebude, snad budu mít sílu a chuť paličkovat:-) - plánů mám víc než dost:-)

Učím se paličkovat čtverečky:-)


...zde je můj první - zvládla jsem ho sama podle knížky a jenom si nechala ukázat ukončení a na druhém mi paní učitelka předvedla, jak ho skvěle umí ona - mám se co učit:-) - hlavně to chce trénink, u paličkování opravdu platí, že praxe dělá mistra:-) (a do toho mám hodně daleko:-) )

U mamky jsem si půjčila několik starých časopisů s podvinky a chtěla bych několik ozdob na adventní věnec a případně na smrkové větvičky do vázy - zkusila jsem z lurexové příze zvoneček - už je natužený a jsem zvědavá, jak bude vypadat až ho odšpendlím -lurexová příze maličko pruží.....



3 komentáře:

  1. Ty jsi šikulka Zuzko, zvoneček už nyní vypadá super. A na svetr se těším, až bude hotový a ukážeš nám ho. Mávám do dálky ! Marcela

    OdpovědětVymazat
  2. Zuzanko, jsi vážně dobrá :-)) Mě tenhle týden dorazila Alpaca z Dropsu, tak snad taky brzy začnu svůj nekonečný vyplétaný svetr....No nejdříve budu muset dokončit objednávky na medvídky a mimoně :-)) Měj se krásně, pěkný víkend :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Držim palce, ať Tě paličkování baví. M.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu a za vložený komentář. Zuzana