středa 11. května 2016

YARN ALONG 2016 - 19. týden

....z paměťové karty fotoaparátu jsem některé obrázky vymazala a udělala si místo pro další fotografie....


.....čtu knížku povídek do Čtenářské výzvy 2016 - aby to upřesnila, snažím se začíst.....

Na zeleném svetru jsem opět nepletla, materiál je s vlasem a v teplém jarním dnu to není v ruce moc příjemné,tak jsem namotala přadena ručně barveného buretového hedvábí a mám v plánu se pustit do pleteného šátku.....

Do konce května ještě budou pondělní kurzy paličkování, snažím se naučit některé techniky, abych mohla o prázdninách zkoušet drobné věcičky. V těch, které mám připraveny, jsou většinou rohy a tak jsem se do nich pustila:-)


...zkusila jsem je podle knížky a pak s lektorkou "doladila" drobnosti:-)


....když musím otáčet herdulí, hodil by se mi otočný stojánek - už jsem manželovi vysvětlila, jak by měl vypadat:-).....ale čas nám chybí oběma:-)

Hezké květnové dny - Zuzana

4 komentáře:

  1. Máš to moc hezké Zuzko! Já bych zase potřebovala ten strojek na navíjení příze. Dva večery jsem motala na kolenou přadena Malabriga, už je mám všechny. Pure wool mne ještě čeká. Ale Oldwomen mi psala ,že bude asi pořád ostrá, tak nevím, co z ní nakonec bude. Mávám do dálky Marcela

    OdpovědětVymazat
  2. Stále pracovitá Zuzka. Posílám pozdrav. M.

    OdpovědětVymazat
  3. Čas je i můj nepřítel :-) Ila

    OdpovědětVymazat
  4. Zuzanko, krásně ti to paličkování jde :-) No a na šátek se těším :-) Mě dnes dorazila příze z Dropsu na vyplétaný svetr, tak to jsem zvědavá, kdy ho začnu :-)) Mám dělat ještě čtyři medvědy, mimoně a dceři šátek...No kde na to vzít čas :-) Měj se moc hezky :-))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu a za vložený komentář. Zuzana