sobota 31. října 2015

Moje čtení v roce 2015 - shrnutí za říjen

Dnes ráno jsem dočetla další knížku, v říjnu již šestou. Průběžný počet od počátku roku přečtených knih je šedesát šest:-) Všechny jsou zachyceny v seznamu Velké čtení v roce 2015 a jednotlivých příspěvcích podle autorů v knihovničce.

Už nějakou dobu jsem uvažovala o poslechu audioknih, které si mohu půjčit v knihovně. Mám tedy rozposlouchané Šachové figurky a tak budu mít i další rubriku:-), protože si určitě půjčím další audiotituly. U poslechu detektivního příběhu jsem nenechala ruce zahálet a zaměstnala je pletením:-)
Tak si jenom říkám, proč jsem to nezkusila už dávno. Zatím statečně odolávám čtečkám e-knih:-), i ta se dá půjčit v knihovně:-) včetně některých e-knih. Ale ta nezaměnitelná vůně nové knihy.......:-)

3 komentáře:

  1. Zuzko jsi skvělá 66 knih je pěkné číslo, Tvá slovní zásoba a vědomosti jsou s každou knihou větší. Moc Ti fandím. Audiokniha ,když je dobře namluvená ,je dobrá v tom, že se u ní dá dělat ledacos. Pletení je jistě dobrá volba! Mávám do dálky M.

    OdpovědětVymazat
  2. Zuzanko, ty jsi pilná čtenářka :-)) Já letos vůbec neeviduji počet přečtených knih...Audioknihy jsem ještě neposlouchala, ale na dovolenou jsem si koupila jednu knihu do mobilu a nebylo to vůbec špatné :-), přece jen když cestuješ s batohem na zádech, tak těch 500 stránek v mobilu přijatelných :-)) Krásnou neděli, těším se až se nám pochlubíš, co jsi upletla :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Zuzanko, Šachové figurky se mi moc líbily, Peter May píše hodně zajímavým způsobem...
    Moc zdravím, Helena

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu a za vložený komentář. Zuzana