středa 30. září 2015

Letní výměna u Radky 2

Jituška, pro kterou jsem tvořila, nemá blog, proto jsem jí poprosila, aby mi o sobě něco napsala:-)
Vycházela jsem z její oblíbené barevnosti a jako základ zvolila režné plátno. Z bavlněné příze značky Sněhurka, kterou mám ve své syslírně,  jsem po večerech háčkovala kolečka:-)


Zvolila jsem kombinaci barev:
- žlutá a oranžová  - připomínají mi letní sluníčko, meruňky, broskve.....
- hnědá a béžová - les, houby, oříšky....
- tmavá a světlá zelená - stromy, tráva, hrášek, papriky......

Ušila jsem tři povlaky na polštářky a do jednoho rohu rozmístila a přišila uháčkovaná kolečka:-)


Jako vždy jsem skoro zapomněla udělat nějaké fotografie, naštěstí jsem měla u sebe fotoaparát a překvapení stihla ještě před odesláním "zvěčnit".


Podobné polštářky máme na chodbě na proutěných křeslech už mnoho let, barvy pomalu vybledly a tak asi udělám povlaky nové:-) Když tak přemýšlím, v té době jsem s háčkováním začínala:-)

Balíček jsem posílala 21. září 2015 a jako omluvu za čekání jsem přidala "bankovky" i s obalem, který připomíná podzimně zbarvené listí a bude se v kabelce dobře hledat.

 
Jituška mi napsala moc hezký mail, podle jejích milých slov má z překvapení radost a dárek se jí líbí. Jsem moc ráda, že jsem se "trefila".
 
Výměny se mi líbí a ráda se jich účastním. Děkuji Radce, že tu Letní v roce 2015 zorganizovala a těším se na galerii a hlavně kdo další poslal polštářek:-)                                        Zuzana
 
 





5 komentářů:

  1. Krásné polštářky a skvělý nápad zuzko. Ani se Jitce nedivím, že měla radost. Těším se na galerii všech tvořilek, snad ji Radka pak udělá, až výměna skončí. Mávám do dálky Marcela

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Zuzko, ještě jednou moc děkuji. Dáreček je opravdu nádherný a přesně podle mého vkusu. Jsi opravdu moc šikovná. Díky a hezký říjen. Jitka

    OdpovědětVymazat
  3. Zuzanko, moc pěkný nápad a krásné povlaky na polštářky :-))

    OdpovědětVymazat
  4. I mě se ten nápad i realizace moc líbí!
    Zuzanko, měj se moc hezky, Helena

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu a za vložený komentář. Zuzana