středa 16. července 2014

JAMES, E. L.

rodným jménem Erika Mitchell, je televizní produkční, manželka scenáristy a režiséra Nialla Leonarda a hlavně britská spisovatelka. Vystudovala historii na kentské univerzitě, se svým manželem žije přes dvacet let a mají spolu dva syny.

Padesát odstínů šedi
Padesát odstínů temnoty
Padesát odstínů svobody

V novinách i na různých blogách se hodnocení knížek hodně lišilo. Když jsem měla možnost si je půjčit, přečetla jsem je a vytvořila si vlastní názor. Napínavý příběh a vývoj (posun) hlavních postav je místy proložen erotickou částí. Knížky jsou sice obsáhlé, ale větší písmo má i větší mezery:-) S ohledem na moji oblibu detektivek jsem byla zvědavá, jak celý příběh dopadne.

3 komentáře:

  1. A stálo to za to? Já jsem četla spíš negativní komentáře...Jaký je tvůj názor?

    OdpovědětVymazat
  2. Tak ty jsem taky ještě nečetla...

    OdpovědětVymazat
  3. Já tohle četla taky z "donucení" protože kolegyně v práci o tom pořád mluvily a já neměla jak se zapojit :) Můj názor je ten, že příběh je skvělý, čte se to jedním dechem, ale pro ty, co hledají erotiku s velkým E to není to pravé ořechové :) Ano, jsou tam momenty, že by se člověk možná trochu začervenal, ale čekala jsem že to bude víc hambatý :) Kolegyňky to pokaždé titulovaly názvem "EROŤÁK JAKO BLÁZEN" :) ale já to četla asi jako ty ... mám ráda detektivky a prostě jsem potřebovala vědět jak to dopadne a kdo je padouch :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu a za vložený komentář. Zuzana