pátek 27. června 2014

Tusal 2014 - stav dne 27. 6. 2014

Poznámka v mém kalendáři připomíná, že mám dnes vyfotografovat svoji tusalovou skleničku a napsat příspěvek. V uplynulém období od posledního příspěvku k tusalu jsem moc netvořila, nějak nezbýval čas.
 
Podařilo se mi ušít tašky - jedna byla jako dárek do výměny "ušijem ti tašku" a ze zbylého materiálu jsem spíchla další. ¨
 
Mám rozháčkované pouzdro - vlastně už je skoro hotové, jenom ho dokončit. Zbylé nitky příze však vložím do prázdné skleničky, je konec čtvrtletí a ta moje bude dnes vysypána:-)
 
 
Když si tak prohlížím fotografii, něco jsem za čtvrt roku vytvořila a zpracovala i nějaký ten materiál ze syslírny. Převládá háčkování a pletení, ale už jsem přidala i nějaký látkový odstřižek:-)
 
Hezký poslední červnový víkend. Zuzana
 

9 komentářů:

  1. Jsi pilná pletařka, sklenička se plní jedna radost:-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Ajko, v dubnu se plnila pěkně, pak už přísun slábl a slábl. Za červen toho moc nepřibylo a už ji mám vysypanou - nové čtvrtletí začínám od nuly:-) ahoj Zuzana

      Vymazat
  2. Pěkně máš skleničku naplněnou! Ta má je pořád skoro prázdná :-))
    Pěkný den, M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ahoj Majunko, odpověď viz. výše - hezké léto. Zuzana

      Vymazat
  3. Zuzi, je vidět, že ti jde ruční práce od ruky jedna radost....a zase ten tusal....jak to prosím funguje? :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Mileno, v prvním příspěvku ze 3. 1. 2014 je odkaz na vyhlášenou výzvu včetně pravidel. Najdeš ho rychleji pod štítkem Tusal 2014. Už vloni jsem na zahraničních blozích viděla různě plněné skleničky a líbilo se mi to. Letos jsem se ráda přidala - určitě můžeš začít i v pololetí:-) Je to správná motivace k různému tvoření. I když přes léto to je s plněním horší. ahoj a hezké léto. Zuzana

      Vymazat
  4. Zuzko, jsi šikulka :-)) No přece jen je teď víc té práce venku :-))

    OdpovědětVymazat
  5. Zuzko, to je fakt dobrý nápad. Nikdy mě nenapadlo odkládat zbytky a pak se mrknout, kolik jsem vlastně udělala práce. Opravdu dobrý nápad. :-)
    Myslím, že jen za červen bych měla plnou sklenici (jen jsem to ještě nedala na blog, ale pořád jsem háčkovala a zkoušela i šít)

    OdpovědětVymazat
  6. Zuzi si sikulka vidno ze pracujes ako vcelicka stale a furt :)♥ krasne leto a nadherne tvorenie .
    Mirka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za návštěvu a za vložený komentář. Zuzana