neděle 19. května 2013

Tak už to víme

Syn si letos pěstoval sadbu zeleniny, bylinek a nějakých kytiček. Truhlíky měl doma po oknech i na chodbě u balkonových dveří. Většinu už má vysázenou, ale ještě doma něco nechal. Bylo mu divné, že mu v jednom truhlíku stále nic neroste. Dnes jsem přišla na důvod.
 
 
I když jsem ho objevila, vůbec to s kocourem nehnulo, stačila jsem dojít pro fotoaparát, zdokumentovat situaci, upravit fotku, napsat příspěvek - stále leží v truhlíku a vyhřívá se za sklem balkonových dveří.
 
Hezkou neděli. Zuzana

5 komentářů:

  1. Kočky si vždycky vyberou to nejlepší místo ..... ta naše se sice v truhlíkách neválí, ale zase se v nich s oblibou projde .... a jak je těžká a půda kyprá, se jí tam tlapy boří .... takže mám truhlíky s důlkama:-)))
    Ajka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. naši kocouři mají oblíbené krabice, tašky a jak jsem zjistila, tak i truhlík - a to se tam sotva vešel:-) a to mají uháčkovaný pelíšek:-(

      Vymazat
  2. Pěknej macíček,já tu na dvoře taky krmím kočku,zrzavo-bílou.Tak když odtahuju ráno závěsy,už sedí a kouká mi do oken a čeká.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kocoura přivezl syn z útulku. Je to náš mazlíček -od špičky ucha po konec ocásku má metr a v zimě měl 5,6 kg - teď asi váží o něco méně. Příhod s ním máme nespočetně....ahoj Zuzana

      Vymazat

Děkuji za návštěvu a za vložený komentář. Zuzana