čtvrtek 11. října 2012

Městská zákoutí s lampou

Vítám Vás na podvečerní procházce "městem"......
Před lety mi "padly do oka" obrázky části města s lampou - skutečně už to je dost dlouho - v té době se špatně sháněl vyšívací materiál a tak jsem si musela "pohrát" s barvičkami. Obrázky jsou pod sklem a nebylo jednoduché udělat jejich fotky. Předlohu jsem měla půjčenou - snad to byla Praktická žena nebo Dorka - dnes už nevím - v té době jsem vůbec netušila, že někdy budu mít na internetu blog, jinak bych si to určitě poznamenala. 

2 komentáře:

  1. jo, se sklem se to blbě fotí. Dorka byla dobrý časopis, škoda že skončila.Obrázky jsou supr, pěkně sis pohrála s barvičkama:-))
    A.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Se sklem to byl skutečně problém - musím to nějak vymyslet - mám i další práce.... Já myslela, že Dorka se tu dá sehnat, vycházely k ní i speciály a ty jsem si občas kupovala. Když jsem ji neviděla v knihovně, tak jsem si řekla, že mají málo peněz a museli redukovat odběry časopisů. Že přestali vydávat Rady a nápady, to jsem zjistila - nechávala mi je paní v jedné trafice. Těch 6 čísel ročně jsem kupovala ráda, byla v nich spousta nápadů a i jsem podle nich tvořila a vyráběla....

      Vymazat

Děkuji za návštěvu a za vložený komentář. Zuzana